Drukke en gezellige 11e Modelbouwdag (2x bijgewerkt)

Zaterdag 7 oktober 2017 werd de elfde editie van de HO-Modelbouwdag gehouden. De zaal van Dorpshuis Het hart in Eefde was met dertig deelnemers goed gevuld. Ook over belangstelling van bezoekers was niet te klagen, niet alleen uit Nederland, maar ook uit Duitsland en België.
Ron van der Velpen schreef op Facebook: “Vandaag werd voor de 11e keer de Modelbouwdag van de www.ho-modelautoclub.nl gehouden. Als vanouds in Het hart in Eefde. Ik kijk terug op een geslaagde dag: er was weer belangstelling voor de diverse modellen, er werden her en der volop ideeën en tips uitgewisseld of er werd genoten van de goede catering. Mijn dank aan Ben (Veerbeek) voor de organisatie en natuurlijk ook aan de mede-deelnemers en bezoekers 

Hieronder een aantal willekeurige ‘plaatjes’ van de webmaster. Ik waag me niet aan detailfoto’s van de vele diorama’s en schitterende modellen, dat laat ik over aan anderen. Op internet verschenen al snel en zullen de komende uren/dagen nog diverse foto’s verschijnen; onderaan deze pagina een opsomming.

Hieronder een poging om een opsomming te maken:

Eén gedachte over & ldquo; Drukke en gezellige 11e Modelbouwdag (2x bijgewerkt) & rdquo;

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.