De Herpa Scania van VAEX en meer ….

Nieuw verschenen van HERPA is het model van de ‘Next Generation’ Scania met veetrailer in de opvallende uitvoering van VAEX uit Reek, specialisten in varkens- en ander veehandel en in het transport van vee. Nu ziet die nieuwe Scania er bij VAEX net iets anders uit dan op de persfoto van Herpa …….

…… maar zie, zoals al vaak gemeld kunnen de verschenen modellen afwijken van die op de persfoto en dat is dus ook bij deze Scania het geval. Mooi dat Herpa dat aangepast heeft, kijk zelf:

Overigens ter vergelijking, het vorig jaar verschenen WSI-model van de Scania met veetrailer ziet er weer iets anders uit:

Voor de volledigheid, er was ook al eens een Volvo FH4 van Herpa met nog het oude uiterlijk en “Finkl”-opschrift op de trailer:

 

 

0 gedachten over “De Herpa Scania van VAEX en meer ….

  • Alleen Jammer dat Herpa geen V8 in het programma als voorloopas trekker en omdat het chassis daar ook niet op voorbereid zal er wel weer een zes in lijn uitlaat onder zitten. Pluspuntje is dan wel dat de zijbekleding daarvoor bijna correct is.
    Piet

  • Als ik het goed begrepen heb is deze Scania S580 V8 van VAEX een 6×2 met dubbellucht op de optrekbare sleepas. Toch weer wat anders dan een voorloopasser, WSI heeft nu eenmaal niet anders. Trouwens de eerste ‘Next Generation’ die in 2016 in NL aankwam.

  • Benieuwd hoe de onderkant van die Scania van Herpa er dan uit ziet. Is voor dit model een nieuw chassis ontwikkeld?

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.