De aangekondigde Artitec DAF’s op een rijtje (16/5 WEER AANGEVULD !)

Ik heb voor het overzicht al die aangekondigde DAF’s maar eens bij elkaar gezet:

WK 18 Hünerbein DAFWK 18 Artitec Miniatuurstoreartitec demka artitec Fr Vlag artitec jamin artitec philips artitec RTMartitec snelle visserArtitec DAF BooyWK 19 Artitec Kattenberg

487.032.XX_DAF_Closed body De Combinatie

WK 20 Artitec DAF Spa

En dan moet deze ook nog komen:

Artitec DAF vGL

0 gedachten over “De aangekondigde Artitec DAF’s op een rijtje (16/5 WEER AANGEVULD !)

 • Bedankt Jan, zo houden we overzicht. Wellicht de VGL koffer van Artitec er ook nog bij zetten? Hoop dat volgende modellen op basis van dit model naar 2015 worden geschoven. Wel prachtige versies.

 • Valt me nu ineens op, er zit ook een nieuwe cabine variant bij, die met de letters in de grill en de roosters. RTM, Visser, Koopman, Jamin, Philips.

 • Zoveel jaar is er niets en dan in 2 maanden tijd moet de hele CD met voorbeeld foto’s van Peter als model verschijnen? Het mag van mij wel in een iets rustiger tempo.

 • Doortrapper zegt:

  Tja mannen, het vakantiegeld komt er weer aan dus de commersie viert hoogtij.

  Arie.

 • Ja, dat denk ik wel. De DAF is van hetzelfde bouwjaar als ik (1959) en voor zover ik me herinner werd er in de jaren zestig weinig of geen Belgisch mineraalwater in Nederland gedronken, dat is pas later populair geworden. Wij hadden hier vooral merken als Exota, Riedel en Joy…

 • er was toen Victoria Mineraalwater..
  maar het wordt wel erg veel al die varianten in een keer..
  ben al aan het sparen….
  ik heb ook de indruk dat de Brekina DAF’s niet meer zo hard lopen… bestellen hoeft allang niet meer, ze liggen in stapels bij mijn handelaar.
  Wouter

 • MCH meldt dat de Snelle Visser nu leverbaar is en dat het uitleveren begint. Dus de andere handelaren zullen hun modellen ook wel een dezer dagen ontvangen.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.