0 gedachten over “DAF 600 van BREKINA in de handel

  • Toch een geslaagd modelletje hoor… misschien kunnen met enig beleid de velgen wit worden gemaakt.

  • @Bartje: dit duidt er op dat er nog meer uitvoeringen in het vat zitten. Zou me niks verbazen als er in Neurenberg een Daffodil met andere grille en tweekleurenlak wordt aangekondigd. Wel een mijlpaal, 58 jaar na het begin van de productie eindelijk een mooi DAFke in H0. 😉

  • Ik heb de voorzijde van de DAFjes nog eens goed bekeken voor zover dat mogelijk is bij zo’n klein model. De knipperlichten zitten niet helemaal op de juiste plaats en de koplampen dienen iets groter te zijn. Wat echter opvalt zijn de twee sleufjes eronder die het voorbeeld niet heeft. Daar valt precies de bredere grille van de Daffodil in. Het lijkt me dus vrijwel zeker dat die uitvoering gaat komen, ook gezien de latere velgen. Brekina heeft een compromis gesloten.

  • Over die koplampen.. De vroege modellen hadden kleinere koplampen dan die van de Born-productie. Maar die hadden ook oortjes. (knipperlichten op de C-stijl)

  • Tja die achterlichten zijn al te groot, maar vervolgens loopt de rode bedrukking ook nog eens veel te ver naar onder door. Het zou al een stuk beter zijn als die bedrukking verwijderd kon worden, maar het lijkt er op dat de modelletjes gelakt zijn.
    Iemand tips hoe je bedrukking kan weghalen zonder de lak aan te tasten?

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.