Covers en inhoudsopgaven vanaf Berichten 151

ho-modelautoberichten
De covers van HO-Modelautoberichten bestaan uit 1 beeldbepalende hoofdfoto per nummer. Omdat het mooie foto’s zijn die door liefhebbers gewaardeerd worden, wilden we er meer mee doen. In een fotoalbum op onze Facebookpagina staan deze mooie foto’s vanaf nummer 151 van HO-Modelautoberichten. U kunt deze foto’s vinden in het album ‘Covers HO-Modelautoberichten’.
We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om de covers en inhoudsopgaven van de nummers 151 tot en met 163 toe te voegen aan www.ho-modelautoclub.nl (de nummers 164 tot en met 170 stonden al op de site). Een overzicht van covers en verschenen artikelen vindt u vanaf nu op de pagina https://www.ho-modelautoclub.nl/clubblad/inhoudsopgaven/, dus onder de knop ‘Clubblad’.
De artikelen kunnen dus vanaf nu ook gevonden met de zoekmachine van de website. Handig voor de leden die iets zoeken, voor niet-leden wellicht interessant om te kijken welk nummer zij nog willen nabestellen. De meeste nummers zijn nog na te bestellen of te koop op de ruilbeurs in Eefde, maar op = op.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.