Bijzonder clubmodel gezocht

Dit jaar bestaat het automodel Mini Cooper 60 jaar. Clublid Pim van Leeuwen postte op 1 februari 2019 op de Facebookpagina ‘Wie verzamelt er nou nog modelautootjes‘ onderstaand bericht.


Mooie woorden van clublid en Mini-verzamelaar Pim van Leeuwen op 1 februari 2019 op Facebook.

Pim, bedankt voor de mooie woorden (en foto’s)! Nu had ik, Jurgen Maassen, als webmaster al langer de wens om iets te schrijven op www.ho-modelautoclub.nl over de verschillende clubmodellen die door de HO-Modelautoclub Nederland zijn uitgebracht. Nu ik bijna het ‘webmaster’-stokje ga overdragen aan mijn opvolger, Arnold Tamminga, moet ik opschieten. Ik heb met terugwerkende kracht het bericht ‘Clubmodel: Mini Cooper‘ geplaatst. In het artikel ‘Operatie Mini-Steck’ van Jan Dekker (HO-Modelauto Berichten 101) wordt ook beschreven dat er een bijzonder clubmodel is, namelijk er is 1 exemplaar met een reservewiel op de achterbank. Het verhaal wordt bevestigd door de foto en door iemand die bij ‘Operatie Mini-Steck’ aanwezig was.

Volgens mij is het bijzondere clubmodel nog nooit gevonden! Daarom leek het mij leuk om in dit jubileumjaar van het voorbeeld de oproep te plaatsen: wie heeft het bewuste bijzondere clubmodel met het reservewiel op de achterbank? Dus 500 bezitters van het clubmodel, bekijk uw clubmini nog eens goed om te zien of er een reservewiel op de achterbank gelijmd zit. Meldingen/reacties kunnen onder het bericht, maar mag u ook per mail aan mij sturen: voorzitter (at) ho-modelautoclub.nl.

Eén gedachte over & ldquo; Bijzonder clubmodel gezocht & rdquo;

  • Het bijzondere clubmodel met een reservewiel op de achterbank is boven water. Binnenkort meer over deze bijzondere mini in HO-Modelautoberichten!

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.