Beurs 12 december 2021 HO-Modelautoclub gaat NIET door

Beste standhouders en bezoekers,

Na de persconferentie van 26 november van onze regering, hebben wij als bestuur overlegd met Sportzaal De Stuw. De beheerder van De Stuw heeft contact gehad met de gemeente. Maar met dit pakket aan coronamaatregelen (QR-code tonen, 1,5 meter-regel, mondkapje dragen en maar 1 persoon per 5m2) hebben wij besloten om de beurs van 12 december 2021 niet door te laten gaan. Vooral die laatste maatregel (1 persoon per 5m2) maakt vrije toegang voor voldoende bezoekers onmogelijk.

Het is voor ons als bestuur en voor de medewerkers van De Stuw niet te doen om dit in goede banen te leiden en te handhaven. Ook zijn wij van mening dat uw gezondheid, die van ons vrijwilligers en die van de medewerkers van De Stuw voorgaan ten opzichte van het houden van een ruilbeurs.

Wij vinden dit heel jammer maar hopen op jullie begrip hiervoor.

Voor nu: pas goed op elkaar en blijf gezond dan zien wij jullie graag op de volgende beurs die gepland staat voor 13 maart 2022.

Met vriendelijke groet, mede namens het voltallige bestuur,

Ruud Kortekaas
Beursorganisator van de HO-Modelautoclub Nederland

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Auf Deutsch:

Sehr geehrte Aussteller der Modellautobörse des HO-Modelautoclub Nederland,

Nach der Pressekonferenz unserer Regierung am 26. November haben wir uns als Vorstand des HO-Modelautoclub Nederland mit Sporthalle De Stuw beraten. Der Manager von De Stuw hat mit den Behörden des Gemeinde Lochem Kontakt aufgenommen. Aufgrund die heutigen Corona-Maßnahmen (QR-Code zeigen, 1,5-Meter-Regel, Mundschutz tragen und nur 1 Person pro 5 m2) haben wir uns entschieden, unsere Modellautobörse vom 12. Dezember 2021 abzusagen. Gerade letztere Maßnahme (1 Person pro 5m2) macht den freien Zutritt für eine ausreichende Besucherzahl unmöglich.

Für uns als Vorstand und für die Mitarbeiter von De Stuw ist es unmöglich eine “normale” Veranstaltung zu organisieren. Wir glauben auch dass Ihre Gesundheit, unsere und die der Mitarbeiter von De Stuw wichtiger is als diese Modellautobörse.

Wir bedauern dies sehr, hoffen aber auf Ihr Verständnis.

Vorerst gilt: passt aufeinander auf und bleiben Sie gesund und wir würden uns freuen Sie auf der nächsten Messe (den 13. März 2022) begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen, im Namen des Vorstands des HO-Modelautoclub Nederland,

Ruud Kortekaas (Beursorganisator)

Eén gedachte over & ldquo; Beurs 12 december 2021 HO-Modelautoclub gaat NIET door & rdquo;

  • Jammer, maar hier zal iedereen begrip voor hebben. Ik neem aan dat jullie de bestelde jubileummodellen bewaren tot de volgende beurs. Groeten van Henk Bijlsma

     

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.