BERICHTENVARIA 2020-71 met NL-modellen

Een aardig gevarieerd bericht met wat meer of minder interessant nieuws, wat natuurlijk samenhangt met de verschillende interessegebieden van eenieder. De liefhebbers van landbouwvoertuigen kunnen alvast hun hart ophalen want uit zeer betrouwbare bron weten we dat de modellen van de Borga balenpers en de mooi bijpassende Ford 5000 tractor van Artitec verkrijgbaar zijn c.q. binnenkort verkrijgbaar zullen zijn:

NIET in de handel, wel een heus NL-model: MB Vito van Busch via HobbyTime geleverd aan Breman Installatietechniek

Mooie aankondiging van IMC Models: De eerste Liebherr LTM 1450-8.1 voor Wagenborg is in productie, zowel de echte kraan als ons 1:87 model. De 450-tonner in schaal 1:87 is vervaardigd uit hoogwaardig gegoten metaal en heeft afzonderlijke ballast en een realistische transport- en hijsconfiguratie. We verwachten het model eind dit jaar te leveren, tegelijk met de onthulling van de echte 1:1 kraan.

Deze MAN van RTS Transport is nieuw als Xtra-model bij Herpa:

Ook een Herpa-model maar kennelijk alleen voor de Zwitsers:

Deze week nieuw van BoS-Models (MCW): Büssing-NAG 500 KS25 in donkergroen

En aangekondigd is een nieuwe variant van de Rosenbauer Wasserwerfer, dit is een uitvoering van de Policija van Slovenië:

Nieuwe blauwlichtmodellen van Herpa en Rietze bij Der kleine Autoladen:

Aardige MB Vito “Leipziger” van Busch voor Model Car Zenker:

Aardige resin kits van MM Brno (info: www.cars87.com):

Opvallend dat Tekno een 1/87-model aankondigt, het model van deze Scania van het Deense Alex Andersen wordt begin volgend jaar pas verwacht:

Tot slot nog maar eens de aankondigingen van Norev op een rijtje gezet, want het verschijnen van die modellen lijkt behoorlijk achter te lopen bij de aankondigingen en dan gaat het niet eens over nieuwe modellen maar over varianten. In juni al zouden deze modellen komen:

En in juli deze:

Dat de modellen voor sept./okt/nov. aangekondigd er nog niet zijn is wel te begrijpen:

Om maar te zwijgen over (maar die wel te laten zien) de aankondiging van begin volgend jaar:

0 gedachten over “BERICHTENVARIA 2020-71 met NL-modellen

  • Mooi dat die Ford-trekker en vooral ook de Borga-balenpers in Nederland zijn! Erg leuk dat deze pers van Hollandse makelij door Artitec gemaakt is. Ik ben er erg blij om! Ik heb hem nog niet, maar dat zal vast wel lukken de komende tijd. Alhoewel….. de landbouwmodellen lopen erg goed schijnt het.

  • Leuk dat Norev zich aan een paar buitenbeentjes waagt,de Glas 2600 V8,en de Matra Simca Bagheera,en zelfs de Facel Vega’s.Ik  zou denken dat  de 1:1 auto’s minder geproduceerd waren dan de modellen.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.