BERICHTENVARIA 2020-39, een NL-model

Nieuwe kleurvariant van BoS (MCW, tegenwoordig ook als onderdeel te vinden in de Brekinashop): Citroën Traction Avant Cabriolet in twee tinten groen:

Weer eens een nieuw en redelijk geprijsd 1/87-diecastmodel van TEKNO en wel de nieuwe DAF XF met de echt mooie oplegger in de uitvoering van “Jan de Rijk”:

Deze drie versies de Steyr 380 van brouwerijen zijn, althans in Oostenrijk, van Austrian Car Collection verkrijgbaar (info: Austrianmodelcars.com)

Voor de VW-liefhebbers: de wagons met VW modellen van de 1500 en 1600TL van Roco zijn er:

Berichtje van Herpa: model 311854 wordt geen LZV van “Moss” maar alleen een lowliner Volvo met schuifzeiltrailer (model is nog niet verkrijgbaar!)

Nog wat nieuwtjes van SAI Collections:

Van PCX87 (ook Brekina/MCW) zijn er eerste afbeeldingen van nog een viertal modellen die over niet al te lange tijd in meerdere kleuren verkrijgbaar zullen zijn:

 

Speciaal Wiking-model in de SIKU/Wiking Modellwelt: ‘glazen’ MB LP333

Nieuwe exclusieve Wiking-modellen in Der kleine Wiking-Laden:

Bij VK Modelle in de shop zijn nu ook wat meer kits te vinden van o.a. bussen en deze Perlini dumper in wat verschillende kleuren:

Wat afbeeldingen van voorseriemodellen van de Büssing Senator waar Brekina mee gaat komen:

Ook al een voorproefje van BUSCH: binnenkort verkrijgbaar zijn deze niet eerder aangekondigde scenes uit het actuele Corona-leven

0 gedachten over “BERICHTENVARIA 2020-39, een NL-model

  • Bijzondere manier van vaten laden bij die Steyr’s. Mooie Jan de Rijk van Tekno. Is deze versie anders dan die van een paar jaar geleden van Tekno? Of een heroplage?

  • Zo ver ik weet is het model van Jan de Rijk nieuw met het actuele DAF-model, geen heruitgave.

  • Maar wanneer zijn deze PCX modellen aangekondigd dan? Ik kan ze nergens vinden.

  • De eerste PCX87-modellen zijn al aangekondigd in het Messe-nieuws van Brekina. Deze vier zijn ook al in dat bericht over Messe-nieuws genoemd.

  • JanS, ik zie het nu inderdaad. Ze staan nu op mo87 in alle kleurvarianten met productnummers.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.