BERICHTENVARIA 2020-21 met NL-nieuws

Mooi einde van de week met een NL-model van de MB Citaro van AWM in de uitvoering van “R.Net Connexxion” lijn 300 met bestemming Schiphol, een mooi exclusief model verkrijgbaar bij Valleitrein.nl:

Deze week een nieuwe kleurvariant van BoS-Models (MCW): de Ford Consul Capri GT uit 1963 in rood met wit

En de aankondiging van een klassieke Ferari in de vorm van de Ferrari 250 TR uit Le Mans 1958; dit is niet de winnende wagen uit dat jaar met nr. 14 maar de wagen nr. 18 van het North American Racing Team met Gurney/Kessler die na 7 uur racen is uitgevallen na een ongeval:

Mooie aankondiging van Walthers met deze bouwkit van een fraaie klassieke Ford Garage, wordt verwacht in juni:

Niet direct nieuws maar best wel interessant zijn deze volgegoten verzilverde sleutelhangers …….

….. van drie iconische wagens uit James Bond films die volgens de beschikbare info in of om en nabij 1/87 zouden zijn. Natuurlijk de befaamde Aston Martin DB5 …….

….. die er zelfs in een gouden uitvoering is (geweest):

Dan de bijzondere Aston Martin DB10 bekend uit de Spectre-film:

En uit dezelfde Spectre-film de ook bijzondere Jaguar C-X75:

De aanleiding tot dit overizcht van deze Bond-sleutelhangers is dat de Aston Martin DB5 er weer is in de doos van de huidige film “No time to die” waarvan de premiere bij mijn weten is uitgesteld vanwege het heersende virus.

Deze sleutelhangers horen bij de merchandise met betrekking tot de 007-films en via het internet gemakkelijk te traceren.

Tot slot van dit verder rustige weekend zo maar een plaatje van een drietal modellen van WSI die in de afgelopen jaren voor ‘P&O Ferrymasters’ zijn gemaakt en die in de in de loop van die jaren in steeds verschillende verpakkingen te vinden waren (en nog wel zijn):

 

 

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.