BERICHTENVARIA 2019-88 met NL-nieuws

Geen model van BoS-Models (MCW) deze week, wel een aankondiging van een opvallend nieuw model: de verlengde Volvo 264TE Limousine uit 1978 in donkerblauw

Nog een aankondiging: Bij Modelbus.nl komt exclusief een tweetal modellen van de VDL Citea van Holland-Oto in de uitvoering van “R .NET Arriva”:

Zo nu en dan is er zicht op de 1/87-modellen die WSI onder de naam Tema Toys maakt, die modellen zijn zuiver bedoeld als promotiemodel en zijn daarom helaas niet regulier in de handel te vinden. Op veilingsites en op beurzen komt je dan soms wel van die modellen tegen, anders moet je gewoon mazzel hebben om bij. de modellen van “Patrick v.d. Hoeven’ te vinden (die misschien straks wel HIER te vinden zijn).

Maar goed, er zijn wat afbeeldingen met tot nu wat onbekende modellen als bijvoorbeeld de Actros met semidieplader van “Ziegler” en de nieuwe Scania met tankoplegger van het Oostenrijkse “Felix Troll, de ook nieuwe Scania in de kleuren van “Schavemaker” en de nieuwe DAF CF met bulktrailer van “Agrifirm” …..

…. verder een Scania met semidieplader van “Capelle”, de DAF met Kolibri bandlosser van “AB” en de MAN van “Post Kogeko” bijvoorbeeld:

Die MAN TGX met tankoplegger is te verkrijgen als je klant bent bij “H&S Tank Cleaning” in Barneveld via een puntensysteem (als je eerst een tankwagen moet aanschaffen om zo’n model in handen te krijgen wordt het wel een heel dure grap) (afbeelding H&S Tank Cleaning)

Nog even terugkomen op die opvallende AWM Scania van “Ernst Franke”, er schijnt nog zo’n opvallend bedrukt model te bestaan (info: Schlüter):

Van Herpa is er dit ‘Werbemodell’ dat is gemaakt voor de ‘World of Heroes‘-organisatie van voornamelijk Euro-Leasing en dat is weer een sub van MAN:

Het fraaie model van de Saurer D330 mixer dat Autocult voor Arwico heeft gemaakt is er ook in deze exclusieve uitvoering voor All Swiss Models:

Binnenkort verkrijgbaar van Schuco:

Leuk nieuws van DS-Design: een werkend HIAB haakarmsysteem:

Aardige voertuighal als kit van Kibri:

En mocht u in het weekend nog in de buurt van Apeldoorn komen, en dat ligt niet echt ver van Eefde, kunt u zich nog dompelen in de stoomwolken die de diverse locomotieven op dit mooie stoomfestival van de VSM met regelmaat opwerpen:

 

 

0 gedachten over “BERICHTENVARIA 2019-88 met NL-nieuws

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.