BERICHTENVARIA 2019-87 met NL-nieuws

Zoals al aangekondigd zouden deze week de eerste twee Herpa-blauwlichtmodellen via De Kleine speciaal voor de Benelux in de handel zijn. En jawel, nu te vinden bij de betere handelaars:

(afbeeldingen: fmb-shop)

Opvallend, zo maar weer een 1/87-model van WSI/Tematoys gevonden, deze vrij eenvoudige Spaanse Volvo is zelfs te koop bij de Spaanse handelaar Modelmotor.es:

Deze hoorden eigenlijk ook nog bij de nieuwtjes van Classic Metal Works (Round2Corp.) : drie 1955 Chevrolet trucks met leuke opschriften

Via het Nederlandse TMC Scalemodels worden in China de speciale modellen voor Hitachi gemaakt die in de eigen shop van Hitachi Europe worden aangeboden; niet helemaal nieuw meer maar het is wel een mooi ding om te zien: Hitachi EH5000 AC-10 dumptruck in 1/87

0 gedachten over “BERICHTENVARIA 2019-87 met NL-nieuws

  • Die Chevrolets van Classic Metal Works zijn best aardig, ze werden hier vroeger ook in 1:1 verkocht. Jammer is het verkeerde chassis – de wielbasis is duidelijk te kort met die grote overhang achter en de containertjes moeten de indruk wekken van een box van. Hopelijk worden de modellen nog eens minder speelgoedachtig.

  • En ongeveer datzelfde zou je dan nog kunnen uitgeven aan de bij die dumper passende Hitachi EX8000-6 graafmachine (voor zover die nog verkrijgbaar is)

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.