BERICHTENVARIA 2019-124

Zo vlak voor de kerstdagen toch nog even wat interessante berichten. Van BoS-Models (MCW) is nu het model van de Cadillac Fleetwood Formal Limousine 1980 in het wit (van een bruidsauto) verkrijgbaar:

MCH is goed bezig met weer een mooie aankondiging:

Van Gend & Loos bestelwagen.
De Saviem bestelwagen van De Snelle Visser die we hebben laten maken bij IGRA is in goede aarde gevallen bij ons en bij de verzamelaar, voor MCH reden om eens verder te kijken.
Als een tijdje hadden we in ons archief een foto liggen van een Saviem bestelwagen in de kleuren van Van Gend & Loos, nu hebben we besloten dat dit het volgende HO automodel in de MCH Exclusief *) serie wordt.
De bewerkte foto en ontwerptekeningen zijn grotendeels klaar en zo gaan de modelletjes er uit zien. Het worden 2 verschillende modellen, ieder in een oplage van 250 stuks.
IGRA zal de modellen aankondigen namens ons op de “Neurenberger Messe”, geplande levering: voorjaar 2020.
*) we maken ze exclusief maar leveren er ook weer een beperkt aantal aan bevriende winkeliers net zoals we dat nu ook met de Snelle Visser modellen doen.

Leuke VW van Brekina bij Modellspielwaren Reinhardt

En ook Brekina VW’s bij Hünerbein in Aken:

Opvallend december-nieuws van Preiser:

Het Zweedse AH Modell blijft in kleine serie eigen specials maken op basis van modellen van verschillende merken zoals deze van Brekina en Herpa (er zijn er meer, te veel om te laten zien):

 

 

 

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.