BERICHTENVARIA 2019-118 met NL-nieuws

Bij Bentink Modelspoor geeft Artitec een ‘Sneak Preview workshop’ en kijk eens wat ze daar dan zijn gaan bouwen: twee nieuwtjes voor volgend jaar als de zeer Nederlandse Borga balenpers en de Ford 5000 tractor en dat is mooi nieuws voor de liefhebbers van landbouwminiaturen

MCH meldt dat de twee IGRA-modellen van de Saviems van “Visser” volgende week verkrijgbaar zijn:

Leuk busmodel voor de liefhebbers uit het oosten van het land: bij Pijp-Lines in Enschede is er een kleine oplage van deze VDL Citea van Arriva Achterhoek lijn 74 met bestemming ‘Enschede’:

Nieuwe aankondiging van BoS-Models (MCW): 1979 Renault 18 Break “” Police France”

Overigens opvallend dat MCW de laatste twee weken geen nieuwe modellen op de website heeft geplaatst, dat zal er wel mee te maken hebben gehad dat ze deze weken flinke kortingen op alle modellen gaven (behalve de nieuwe van die weken dus)!

Ook als Xtra-modellen bij Herpa zelf te vinden: deze BMW’s als “Polizei SEK”-wagens

Deze maand nog komen deze Herpa-modellen in de landenseries:

Deze week waren er twee nieuwe modellen van AWM:

Bij VV Model  is er nu een hele reeks resin modellen van de Skoda 1102-familie uit de jaren rond 1950; hier een zestal van die modellen:

Leuk Brekina-model bij het Bulli-Kontor: MB O 305 uit KIel

Leuk nieuwtje bij FanKit Models: Krupp MK 18 dumper

Komen binnenkort in de handel van Schuco voor de liefhebbers van modellen in camouflagekleuren:

Nieuwe exclusieve en opvallende Wiking-modellen zijn er in december nog bij de Post Museums Shop (waar als onderdeel van MCW ook al twee weken geen nieuwe modellen meer waren te vinden)

 

 

Eén gedachte over & ldquo; BERICHTENVARIA 2019-118 met NL-nieuws & rdquo;

  • Jan, dat is inderdaad mooi nieuws dat Artitec op korte termijn komt met de kitjes van de Borga-balenpers en de Ford 5000! Ik zit al sinds februari met smart te wachten (op de kant-en-klare modellen). Mooi dat het nu een grote stap dichterbij uitlevering is gekomen! Blij mee!

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.