0 gedachten over “AWM-nieuws voor 2018

  • arie van urk zegt:

    Het zal me benieuwen of er nu wel een goed chassis onder komt.
    Eerst maar afwachten tot de modellen er zijn.

    De prijzen gaan ook bij AWM lekker omhoog…

  • Van harte sluit ik mij aan bij het commentaar van Arie van Urk. Ik ben blijkbaar niet de enige die zijn twijfels heeft over dit merk. Regelmatig verbaas ik mij over het feit dat hun opleggers en ook bussen mooie modellen zijn en dat hun trucks en dan in het bijzonder de chassis niet om aan te zien zijn.

  • Ben je op vakantie geweest Harm? Het duurde maar liefst vier hele dagen voordat je reageerde op deze AWM-nieuwtjes… 🙂 😉 😮 Ik zat er op te wachten. Haha.

  • Hé Jürgen,ik durf eigenlijk mijn mening over dit dubieuze merk niet meer te geven daar er hele volkstammen zijn die mij dit kwalijk nemen en er mee weg lopen………… Maar misschien zijn de recente prijsverhogingen een voorbode dat men er aan gaat werken.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.