Augustus-nieuws van BREKINA

Opvallend: BREKINA kondigt dit keer nieuws aan voor alleen augustus, wel met het nodige aan nieuwe modellen naast weer een flink aantal varianten waaronder bijv. ook twee Daffodils en een losse DAF 2600 trekker in “Van Seumeren”-uitvoering. Hier de integrale weergave van de folder, betere afbeeldingen volgen als de modellen verkrijgbaar zijn:

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave.

OVERIGENS: kijk eens op Mo87.de voor de enorme lijst aan aangekondigde modellen van PCX87 en ook Brekina (eindelijk de Alfa Romeo GTA) en BoS.

0 gedachten over “Augustus-nieuws van BREKINA

  • Dit is toch wel heel bijzonder met modellen als een Ford Taunus 1976, Citroën XM, Volvo 164, Bedford TK, Fiat 130… het gaat maar door, en dat in een dalende afzetmarkt. De eerste PCX-modellen vallen trouwens niet tegen. Ik vermoed dat er ook nooit uitgebrachte Neo’s tussen zitten die nu wat vereenvoudigd wel uit gaan komen.

  • Welke modellen worden hier bedoeld: Brekina (eindelijk de Alfa Romeo GTA) ?

    Google leverde niet veel op, behalve de Alfa Romeo 156 GTA van Ricko.

  • Op de website http://www.mo87.de staat of stond een enorme lijst met modellen die gepland staan voor de rest van dit jaar/het komende jaar en waarschijnlijk de komende jaren, daarbij zijn geen afbeeldingen te vinden (en die zul je via google ook niet vinden). En ja, de 1967 GTA wordt eindelijk genoemd, vaak genoeg bij Brekina over ‘gezeurd’. Van de modellen die dit jaar nog verwacht mogen worden sijpelen wel eens afbeeldingen door die dan wel in onze berichten te vinden zijn.

  • PS. Binnenkort zijn er wel nieuwe Alfa-modellen van Minichamps te verwachten volgens hun planning.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.