Artitec’s DAF YP 408 als kit gereed

Artitec YP 1

De door Artitec aangekondigde modellen van de DAF YP 408 zijn als bouwkit al gereed en zijn binnenkort verkrijgbaar in acht varianten. De kant-en-klaar modellen komen later. Zie verder de website www.artitec.nl. Hier een paar afbeeldingen.

Artitec YP 2

 

0 gedachten over “Artitec’s DAF YP 408 als kit gereed

 • Zo, dat belooft wat! Nu maar even sparen voor een kit, kan ik die mooi vergelijken met die van MR-modellbau.
  Moeilijkheid is nu nog: welke kit…….

 • theejoow@me.com zegt:

  Wellicht nog niet zo heel erg bekend, maar er is nog een andere (Nederlandse) producent in 1/87 die onlangs een 3D geprinte kit in de handel heeft gebracht. In tegenstelling tot het MR model zijn de bovenluiken hier correct (niet gespiegeld) en is het interieur ook aanwezig.
  http://www.tasmodelshop.nl/

 • hallo @theejoow@me.com, naar aanleiding van je reactie heb ik twee opmerkingen:
  1. over de door jou beschreven modellen en webshop is eerder al gepubliceerd, zie: https://www.ho-modelautoclub.nl/korte-berichten-week-29/. Dus dat was al wel bekend bij de regelmatige bezoeker van deze site.
  2. graag je bericht tenminste ondertekenen met je voornaam zoals afgesproken in het Forum-reglement: “Gebruikers met een ‘nickname’ of fanatasienaam dienen hun bijdragen te ondertekenen met tenminste hun voornaam. Het is plezieriger als je weet wie wie is.”
  Alvast bedankt!
  Jurgen

 • vandaag op de spoorbeurs in Houten had Artitec de kitjes al bij zich. uiteraard er eentje aangeschaft. Zien er strak uit en worden geleverd met etsdelen en decals
  voorzichtig gepolst naar volgend project.DAF drietonner?
  Hier werd niet direct ja op gezegd maar ook niet ontkennend op geantwoord

 • Hallo Jan, niet iedereen weet dat jij, Jan, schuil gaat achter @primaspul ;-), daarom graag je bijdrage ondertekenen. Zie opmerking hierboven.
  Alvast bedankt!
  Jurgen

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.