Aanmelden voor Online Algemene Ledenvergadering 21 maart

Beste leden van de HO-Modelautoclub Nederland, hierbij roepen wij jullie allen op om de (digitale) Algemene Ledenvergadering (ALV) bij te wonen op 21 maart 2021. Deze ALV zal digitaal, dus online, plaatsvinden, door middel van een internetverbinding. U kunt zich in ieder geval aanmelden via onderstaand formulier.

Vervolgens zult u een week voorafgaand aan de ALV een digitale uitnodiging van onze secretaris in uw e-mailbox ontvangen. In deze uitnodiging zit een link. Op deze link kunt u op 21 maart 2021 klikken waarna een videoverbinding tot stand zal komen.

Wijzigingen statuten en huishoudelijk reglement
In de online Algemene Ledenvergadering doet het bestuur een voorstel voor differentiatie in contributie/lidmaatschap en de invoering van een donateurschap, zie agendapunt 8 op de agenda. Mocht dit voorstel aangenomen worden, dan dienen zowel de statuten als het huishoudelijk reglement aangepast te worden. Vanwege agendapunt 8 hebben we de aanwezigheid van tweederde van het aantal leden nodig.

Meldt u zich graag massaal aan
Deze vergadering wordt gehouden op 21 maart 2021. U dient zich hiervoor vóór 11 maart aan te melden via het aanmeldingsformulier dat onderaan dit bericht te vinden is. Wij hopen dat u zich massaal aanmeldt, ook omdat afstand nu geen probleem meer is. U kunt vanuit huis of een andere plek met internetontvangst, de vergadering bijwonen. Verwacht u problemen of kunt u vanwege andere redenen niet aansluiten, dan hopen we dat u zich laat vertegenwoordigen door een ander lid. Ieder lid dat online aanwezig is tijdens de vergadering kan één (1) ander clublid vertegenwoordigen, zie artikel 13 lid 1 van de statuten. Het clublid dat zich wil laten vertegenwoordigen moet daarvoor vóór de vergadering een e-mailbericht sturen naar de secretaris om dit kenbaar te maken (secretaris (at) ho-modelautoclub.nl).

Bestuursverkiezing
In 2021 is de functie van penningmeester volgens rooster verkiesbaar. De huidige penningmeester, Ricardo Bahnerth, stelt zich verkiesbaar. Tegenkandidaten (kandidaatstelling) konden zich tot uiterlijk 21 februari 2021 bij de secretaris (secretaris (at) ho-modelautoclub.nl) schriftelijk dan wel per mail melden onder vermelding van (voor)naam, adres en woonplaats van de kandidaat. Er hebben zich geen tegenkandidaten gemeld.

Tot 21 maart!
We hopen u massaal online te mogen begroeten op 21 maart 2021 om 10:30 uur.

Jurgen Maassen (voorzitter), Laudy Konings (secretaris)

 

Eén gedachte over & ldquo; Aanmelden voor Online Algemene Ledenvergadering 21 maart & rdquo;

  • Ik ben akkoord met de voorgestelde wijzigingen.

    De huidige penningmeester mag van mij aanblijven.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.