2e KORTE BERICHTEN week 50

De door Frontiart aangekondigde modellen van de Aston Martin One.77 zijn in het verre oosten verkrijgbaar. Hier wat grote afbeeldingen van het metallic-rode exemplaar:

Of er nog maar drie te koop zijn, naast de rode de groene en de witte, is me niet duidelijk; door de wat dure dollar loont het niet die modellen in Hong Kong te bestellen:

Van een wat andere orde is het modelletje van de Morgan driewieler van SALLER MODELLE dat nu ook verkrijgbaar schijnt te zijn:

Opmerkelijk nieuws is er over BUSCH, die naar verluidt ook modellen van Toyeko gaat verkopen. Waar dat toe leidt zal nog moeten blijken, maar wellicht een verbeterde versie van de Daffodil zou wel de moeite waard zijn:

Het Tsjechische SDV model heeft de modellen van de Tatra 813 aanmerkelijk verbeterd:

En een model van de GAZ-69A jeep toegevoegd:

Voor de liefhebbers van intermodaal verkeer is er deze nieuwe combinatie van wagons en opleggers van Rocky-Rail:

Sinds enige tijd is Holland-Oto ook importeur van de modellen van het Italiaanse ROS en dus zien we ook hier weer de modellen van de (zes verschillende) torenkranen verschijnen; hier een Comansa en een Wolff met een aanduiding van de afmetingen erbij:

 

 

0 gedachten over “2e KORTE BERICHTEN week 50

  • Nou, dat verhaal over Busch en Eko.. Busch gaat gewoon Eko vertegenwoordigen. ToyEko is al geruime tijd bezig om de modellen opnieuw uit te brengen en dit is gewoon een kans voor hun om de omzet te vergroten. Het Dafje zal er niet beter van worden. Wat dat betreft zijn er anderen bezig. Voor mij eerder een reden om met het merk te stoppen, straks liggen ze overal.

  • Goed, OK. Ten aanzien van ToyEko is het volgende te melden: Busch heeft een overeenkomst om een geselecteerd aantal modellen te vertegenwoordigen in Duitsland. Niet meer en niet minder. Dus het wordt even afwachten wat dit voor de Nederlandse verzamelaar gaat betekenen.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.