22 September 2012: Modelbouwdag

Zaterdag 22 september is het weer zover, de jaarlijkse modelbouwdag in ons clubhuis, “Het Hart” te Eefde. Dit keer is er geen thema gekozen. Iedereen is dus vrij om zijn eigen onderwerp te kiezen. Je kunt je tot en met 18 september opgeven om aan deze modelbouwdag mee te doen. Dan houden wij een tafel, of meerdere voor je vrij. De modelbouwdag is vooral een ontmoetingsplek waar modelbouwers van gedachten kunnen wisselen over hun hobby – modelbouw. Je ontmoet hier de mensen achter de modellen en kunt je licht opsteken of inspiratie opdoen om je eigen modellen te bouwen, te verbeteren enzovoort. Deze dag zal dus in al zijn facetten in het teken staan van MODELBOUW.

Derhalve hebben wij ervoor gekozen GEEN HANDEL toe te staan op deze dag. Mochten er handelaren zijn die gespecialiseerd zijn op het gebied van modelbouw in de schaal 1/87 mogen zij uiteraard wel voorlichting/demonstraties geven, maar geen dingen verkopen. Je opgeven voor deze modelbouwdag en/of demonstraties kun je doen middels de website: https://www.ho-modelautoclub.nl/modelbouwdag.

Als er meer aanmeldingen zijn dan dat we ruimte hebben kan je minder ruimte krijgen dan je gevraagd had, want vol is vol. Meld je dus snel aan, neem je modellen mee, klets gezellig met andere HO “freaks” en maak er een fijne dag van met elkaar.
Het dorpshuis is om 9.00 uur open, vanaf dan kunnen jullie je tafels opbouwen.

Tot 22 september in Eefde.
Ben Veerbeek

0 gedachten over “22 September 2012: Modelbouwdag

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.