2021-nieuws van BUSCH

Zo, nu is er ook het overzicht van alles wat BUSCH dit jaar zoal gaat uitbrengen en dat is weer aardig wat, hier een deel van de hele folder met de nadruk op de automodellen (die folder is later op de website van BUSCH te downloaden):

Zoals al gemeld zijn er wat thema’s zoals de melkveehouderij ……

…. maar voor de modelauto’s het meest interessant is wel dit:

Dat verklaart wat van de nieuwtjes bij de automodellen:

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave.

0 gedachten over “2021-nieuws van BUSCH

  • Leuk, zo’n Trabant in de eerste uitvoering. Mijn vader heeft er twee gehad. Ik hoop dat Busch nog iets aan de detaillering doet, zoals zilverkleurige ruitenwissers en zwarte omlijstingen van de voor- en achterruit, want daar zat een dikke rubberen rand omheen. Net als bij de Kever kloppen de velgen weer niet helemaal. Ze hadden wel openingen, maar die zijn nu te nadrukkelijk nagebootst. In het echt vielen ze nauwelijks op.

  • Ik vind de Trabant ook wel een leuke tussenversie tussen die van Brekina en Herpa, maar ik zie dat Busch voor de diverse modelletjes liefst 5 jaartallen hanteert (1964, 1966, 1968, 1970 en 1975) dus ik benieuwd waarin die verschillen tot uiting komen? (ik zie bv voor zover zichtbaar op de plaatjes maar 2 verschillende grilles, maar ik ben geen Trabant expert…)

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.