2014 een nog HO-modelauto-rijker jaar?

Logo-HOman

Allereerst namens het bestuur van de HO-Modelautoclub Nederland een goed, gezond en een HO-modelauto-rijk 2014 gewenst!
Bent u nog geen lid, leest u dan dit bericht. De start van 2014 is een mooi moment om te kiezen voor nog meer HO-modelautoplezier, door een jaarabonnement/lidmaatschap van de HO-Modelautoclub Nederland af te sluiten. Waarom? Hieronder een paar redenen om lid te worden van onze vereniging:

Actieve vereniging
We zijn, met ruim 400 leden, een actieve vereniging van modelbouwers en/of verzamelaars van alle soorten HO-modelauto’s (landbouwvoertuigen, zwaartransport, blauwlichtvoertuigen, vrachtwagens en personenauto’s).

Alle HO-Modelautonieuws op een rij
Op www.ho-modelautoclub.nl is zeer veel nieuws over HO-modelauto’s te vinden, maar dat hoeven we u als bezoeker natuurlijk niet te vertellen.

Laagdrempelig ervaringen uitwisselen met mede-hobbyisten
Onze site bevat ook een op HO-modelauto’s gespecialiseerd forum. We vragen u om zich te registreren en in te loggen als u gebruik maakt van het forum.

Zes keer per jaar een Magazine
Als lid ontvangt u zes keer per jaar het magazine ‘HO-Modelautoberichten’. Als u in de loop van 2014 alsnog lid wordt, ontvangt u de in 2014 reeds verschenen nummers.

Vier interessante, gespecialiseerde ruilbeurzen
Onze club organiseert vier ruilbeurzen. Op geen andere plaats in Nederland vindt u een vergelijkbaar aanbod aan modellen in schaal 1 op 87 (HO)! Voor de verzamelaar van HO-modelauto’s dus een absolute topper. Aanbieders en bezoekers komen uit Nederland, België en Duitsland. Tot de gezellige ruilbeurzen in Eefde heeft u gratis toegang! Heeft u zelf HO-modelauto’s die u wilt verkopen op een van de ruilbeurzen in Eefde EN bent u lid, dan is de eerste tafel gratis!

Modelbouwdag = ontmoetingsplek
Eens per jaar organiseren wij een modelbouwdag in Eefde. De modelbouwdag is vooral een ontmoetingsplek waar men van gedachten kan wisselen over hun hobby – HO-modelauto’s. U ontmoet hier de mensen achter de modellen en kunt u uw licht opsteken of inspiratie opdoen om uw eigen modellen te bouwen, te verbeteren enzovoort.

En het kost?
Het lidmaatschap van de HO-Modelautoclub Nederland kost 35,00 Euro per jaar als u in Nederland woont. Leden die buiten Nederland wonen, betalen 45,00 Euro in verband met de extra portokosten. En daarvoor ontvangt u ons informatieve clubblad en kunt u GRATIS gebruik maken van al onze activiteiten. Voldoende redenen om lid te worden lijkt ons, u kunt zich aanmelden via dit formulier.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.