1e KORTE BERICHTEN week 9 – 2017

Nu in de eigen SHOP van KOENIGSEGG deze twee modellen van de Agera gemaakt door FrontiArt/AvanStyle:

En ze hebben natuurlijk ook de sleutelhanger van AutoArt:

Voor geinteresseerden zijn er ook de losse trekkers van de DAF XF van AWM in verschillende kleuren (ook wit) en asconfiguraties:

De nieuwe Audi A5 Cabriolet van Herpa is te vinden in de AUDI-SHOP:

De Duitse Post Museums Shop kondigt deze Wiking-modellen voor maart aan:

Bijzondere GAZ-24 Cabrio van V&V Model:

Het Italiaanse TA MODELS kondigt een model van de Campagnola Jeep aan:

Onze webmaster Jurgen heeft wat met bieten en dat is zelfs zo ver gaand dat hij het voor elkaar heeft gekregen dat TR Miniatures een heuse bietengrijper heeft ontwikkeld als onderdeel dat aan een kraan kan worden bevestigd; de afgebeelde rupskraan is dan wel niet zo handig, bijv. de wielenkraan van Wiking met grondschuif is daarvoor een beter bruikbaar alternatief. Deze bietengrijperbak is te vinden bij Shapeways als ‘Rubengreifer H0’:

0 gedachten over “1e KORTE BERICHTEN week 9 – 2017

 • Persoonlijk ben ik natuurlijk erg blij met de bietengrijper die TR-miniatures op mijn verzoek heeft gemaakt! Jan, bedankt voor het vermelden van dit Shapeways-product!

 • De nieuwste modellen van vvmodel, waaronder de bijzondere GAZ-24 Cabrio, de Foden en nog veel meer, is onderweg naar Nederland. Zoals het nu lijkt op de komende HO-beurs in Eefde verkrijgbaar!

 • Mooie Regera’s, baal alleen dat ik net vorige week door de zure appel (porto 25,-$) heb gebeten voor de speciale 1:one n carbon gold en pink uit Zweden te laten komen. Deze nieuwe modellen hadden er mooi bij gekund.

 • haha Fokko, ook de bietengrijper is als het goed is live te aanschouwen in Eefde…..

 • In het kader van ‘de doos die je wist dat zou komen…’. Gisteravond bij de Boerenbond afgehaald.


  Wel toepasselijk dat UPS deze doos van Shapeways bij de Boerenbond afleverde… De inhoud was namelijk erg agrarisch/boeren-getint….


  .. met als belangrijkste item natuurlijk de bietengrijper. Ziet er geweldig uit!


  Daarnaast melkbussen. Hol en met los deksel!!


  .. en tenslotte nog een ‘agrarisch getint product’, maar om vragen te voorkomen, hou ik nog even ‘geheim’ wat het is…. Over een paar jaar ben ik wel toe aan dit project… Dan kom ik er op terug.

 • vandaag rook onze keuken naar babyshampoo. Vanochtend namelijk ‘mijn babies’/’kindjes’ gewassen!

  Babyshampoo en een zeer zachte kindertandenborstel, dankzij de tips van Fokko van Calker, om het 3D-geprinte materiaal te ontvetten.


  Een hele klus, maar als het ligt te drogen een indrukwekkend gezicht. Naast de bietengrijpers, melkbussen met losse deksels, daarnaast de cilinders van de bietengrijpers en daarboven ‘grasbetonstenen'(?). En helemaal rechtsboven onder het keukenpapier het ‘geheime project’.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.