13 maart: ruilbeurs en ledenvergadering

13 maart is het al weer zover, de eerste HO-Modelautoclub-ruilbeurs van 2016. Uiteraard weer in Dorpshuis Het hart in Eefde. De verschillende aanbieders van allerlei auto- en vrachtwagenmodellen zullen hun handelswaar voor u meenemen en aanbieden. Het is daarnaast de perfecte gelegenheid om met anderen over onze geweldige hobby bij te kletsen.

Heeft u iets moois gemaakt of verbouwd dan kunt u deze laten fotograferen op de fototafel van Bennie van Meurs voor Bennie’s Beursberichten in HO-Modelautoberichten.

Ook kunt u gebruik maken van de HO-Modelautoclub-inlooptafel, de ideale gelegenheid om wat modellen, accessoires of andere zaken te verkopen zonder dat u zelf een tafeltje neemt. Uiteraard  is die mogelijkheid er natuurlijk ook.

En als u er dan toch bent, of misschien is het wel een extra motivatie om te komen, na afloop van de beurs houden we de jaarlijkse ledenvergadering. Uw gelegenheid om uw stem te laten horen of om te luisteren wat er allemaal is gebeurd het afgelopen jaar en wat er nog allemaal op de planning staat voor dit jubileumjaar.

Wij hopen u weer in groten getale te mogen begroeten, ik zeg alvast tot 13 maart in Eefde.

Groet, Sybrân. Bestuurslid ruilbeurs.

Onderstaande deelnemers hebben zich aangemeld voor deze beurs en bieden daar hun modellen in schaal 1 op 87 (HO) aan (lijst is onder voorbehoud – stand 09-03):

Deelnemer ruilbeursspecialiteit
Arie v/d BreevaartAWM  Brekina  Rietze bussen
Dik van BurenKibri bouwpakketten divers
Ed DorssersAlles wat mooi is + Aral Benzine
Gunter’s Car CompanyUSA modellen
hobbyscalepartsmodelbouw gereedschap / herpa onderdelen
HO-Modelautoclub Nederlandinlooptafel
Fred van der Horstschaal 1:87
H. de JongMatchbox, Wiking, Brekina
Jan Kolkmankibri bouwdozen, verder van alles wat
Rolf Kölnberger / CRR e.V.Wiking
Daniël Kortekaasmodelbouw benodigheden & Revell-verf
Andreas LehmannHerpa LKW und Feuerwehr
Martin LennartzHO – Herpa/Wiking
C.A. van der MeijdeResin kits en modellen en toebehoren
modelautoosAWM modellen
Frank MouwenWiking
R. Neihof
Jan OskamHerpa, AWM, diverse onderdelen
Posttrein PeterWiking, Ricko, Norev, Neo
Paul RoerbagNed. miniatuur bussen periode 1920-2000
Alexander Rookjapanse bouwpakketten
Huug SchenkPersonenauto’s, vooral VW/Opel
Twinkel TermuntenSiku 1:87
A. VeltmanBussen 1:87
Dennis Vos1:87 trucks, complete standaard +
limiteerde modellen en losse
opleggers, trekkers, AWM + Herpa
Ton de VosContainers
Sybrân WiersmaZolderopruiming
G. WijnveldtBussen 1:87
Autominiaturen Van ZuthemHO-automodellen

.. en nog enkele anderen.

Er zijn nog enkele tafels beschikbaar (vol=vol).

Voor de verzamelaar van HO-modelauto’s is deze beurs een absolute topper.

De zaal is open van 10 tot 14 uur.

Ruilbeurs Eefde 13 december 2015 - 20151213_103215_800
Een breed aanbod van HO-modelauto’s en toebehoren is te vinden op de ruilbeurs.

Ruilbeurs Eefde 13 december 2015 - fototafel Bennie van Meurs - 20151213_111404_800
Ook op deze ruilbeurs is Bennie van Meurs aanwezig om HO-modelauto’s te fotograferen.

Ruilbeurs Eefde 13 december 2015 - legotheek - 20151213_114234_800
Tijdens de HO-Modelautoclubruilbeurs is ook de legotheek geopend.

ledenvergadering Eefde - 8 maart 2015 - IMG_2732_800
Na afloop van de ruilbeurs wordt de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden.