Wie helpt ons 5/10 promoten in Drachten?

Wie kan ons helpen de HO-Modelautoclub Nederland te promoten op de Autominiaturenbeurs en modelbouwshow Drachten op 5 oktober 2019? Er heeft zich al 1 vrijwilliger gemeld, maar we hebben de beschikking over in totaal 4 meter tafelruimte. Daarom zoeken we nog een lid dat graag wat van zijn modellen wil tonen, praten over onze HO-modelautohobby en onze vereniging.

Zie ook de voorbeelden uit het verleden in ‘Hulp gezocht voor promotie HO-Modelautoclub‘.

Dus leden kom op en help de club mee promoten. Je kunt je aanmelden bij Ruud (Showcoordinator@ho-modelautoclub.nl).

• Door een vergissing heeft er een onjuist email-adres in dit bericht gestaan. Mocht je geprobeerd hebben je aan te melden en nog niets gehoord hebben, stuur dan een nieuwe mail naar het juiste adres:
    Showcoordinator@ho-modelautoclub.nl