Lid worden

Het lidmaatschap van de HO-Modelautoclub Nederland kost 35,00 Euro per jaar als je in Nederland woont. Leden die buiten Nederland wonen, betalen 45,00 Euro in verband met de extra portokosten. En daarvoor ontvang je ons prachtige clubblad en kun je GRATIS gebruik maken van al onze activiteiten.

Super jubileumaanbieding: Betaal slechts € 45 voor de laatste twee nummers van 2016 (191 en 192) én 2017. U ontvangt het jubileumnummer 191 van HO-Modelautoberichten, inclusief het jubileumcadeau, en het laatste nummer (192) van 2016 en natuurlijk alle zes nog te verschijnen magazines in 2017. Dit aanbod geldt voor in Nederland wonenden, voor buiten Nederland geldt de aanbieding voor € 55. De aanbieding is geldig tot eind december 2016.

Vul het onderstaande formulier in. Zodra de gegevens verwerkt zijn ontvang je een betalingsverzoek. Is de betaling binnen, dan krijg je de eventueel al verschenen nummers van de lopende jaargang van HO-Modelautoberichten en kun je profiteren van al onze clubactiviteiten.

•   via kennissen
      via deze site