Modelbouwdag 2019 Eefde (aangepast 19/10)

Op 28 september 2019 werd de 13e modelbouwdag gehouden. Met een groot deelnemersaantal, vele leden die als bezoeker kwamen en de onderlingen contacten die werden aangehaald, vernieuwd en uitgebreid, mogen we weer spreken van een succesvolle dag.

Een hartelijke dank aan Ben Veerbeek is hier dan ook op zijn plaats: Ben, bedankt voor weer een geslaagde dag!

Bovenstaande foto’s zijn van Jurgen Maassen en Arnold Tamminga

Linkjes naar foto’s door anderen gemaakt:

Voor Facebook geldt in sommige gevallen dat alleen vrienden of groepsleden de foto’s kunnen zien.

• Ik heb zojuist 2 linken toegevoegd. Als er meer foto’s zijn, hoor ik het graag.

• Kreeg zondag van Rinus een vraag of misschien iemand een 3assige zwarte Henschel ca. 1938 (DB) heeft gevonden. Bij thuiskomst bleek hij deze te missen…

• Kreeg vandaag het bericht dat het model gewoon nog bij Rinus in de kast stond en het model niet mee naar Eefde was geweest.

• neem aan dat het model nogal van de kaart was dat het niet meeging naar Eefde, volgend jaar beter, gr, Bert

• Jens Hadel heeft 3 paginas toegevoegd op zijn website