Geslaagde 9e Modelbouwdag

20151003_134054_800

Dit keer niet zo veel inspiratie om (zelf) te schrijven, daarom dit keer een aantal citaten van anderen. Voorzitter en deelnemer Ron van der Velpen schreef: “Vandaag (zaterdag 3 okotober, red) hield de HO-Modelautoclub Nederland weer de jaarlijkse Modelbouwdag in ‘t Hart in Eefde. Het was weer een gezellige dag, met volop tijd om onderling tips en tricks uit te wisselen.” Bennie van Meurs schreef: “Ik denk dat we kunnen terugzien op een geslaagde modelbouwdag. Iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt (organisatie en deelnemers) bedankt!
Van deze kant wil ik de mensen van ‘Het Hart’ ook hartelijk danken voor de ontvangst en de goede catering.” Ron van der Velpen, Remko Storm en ondergetekende sluiten zich hierbij volledig aan.
Omdat beelden meer zeggen dan woorden, wil ik afsluiten met een aantal linkjes naar fotoalbums op internet:

Reacties

 • In HO-Berichten 186 willen we ook aandacht besteden aan de Modelbouwdag. Het is, gezien de invulling van HO-Berichten 186 twijfelachtig, of de zaterdag gemaakte foto’s al in de Beursberichten komen. Maar een sfeerimpressie plaatsen we zeker. Maar wie oh wie gaat die sfeerimpressie schrijven (niet allemaal tegelijk…..)? Ik denk hierbij aan een klein A4tje tekst en één á twee pagina’s foto’s. De foto’s zal ik proberen te betrekken bij bovenstaande personen en voor de teksten onder de foto’s zal ik ook zorgen. Het gaat er alleen over hoe je zelf deze Modelbouwdag hebt beleefd.
  Namens de redactie, Bennie.


 • Dat komt wel goed Bennie.


 • Zojuist zag ik dat onze Duitse gast Frank Hadel gisteren maar liefst drie berichten met hele mooie foto’s en een uitgebreide (Duitstalige) impressie op zijn site http://www.hadel.net heeft gezet. Deze drie delen heb ik hierboven toegevoegd. Onder zijn derde deel staat zelfs ‘Fortsetzung folgt…’, zou dat betekenen dat we kunnen uitkijken naar nog meer mooie foto’s!?


 • Klopt Jurgen, reken er maar op dat Frank nog wat toevoegt. We wachten af……….


 • Mail ontvangen, Bennie?


 • Frank Hadel heeft vanaf hier http://www.hadel.net/modellbau/html/termine_2015_eefde_4.html nog weer 3 nieuwe pagina’s over de Modelbouwdag toegevoegd. En ook nu weer afgesloten met “Fortsetzung folgt”


 • Ja Arnold, ik heb je mail ontvangen. Dank je.


 • Frank Hadel heeft nog drie pagina’s met foto’s van de Modelbouwdag toegevoegd:
  http://www.hadel.net/modellbau/html/termine_2015_eefde_7.html;
  http://www.hadel.net/modellbau/html/termine_2015_eefde_8.html; http://www.hadel.net/modellbau/html/termine_2015_eefde_9.html.
  Ik heb ze bijgewerkt in de opsomming in het bericht.

Reageer

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren op dit bericht.