Eindelijk nieuwe DAF XF van HERPA

Z-Herpa mei 04

Het heeft een flinke tijd geduurd maar in mei/juni is het eindelijk zo ver dat de DAF XF ook van Herpa verkrijgbaar wordt. Er zijn nog geen afbeeldingen van echte modellen, waarschijnlijk worden die pas op de Spielwarenmesse getoond, maar al wel van wat wordt aangekondigd (de wel herkenbare modellen zijn bewerkte Tekno-modellen!). Kortom dit komt er dus aan:

Z-Herpa mei 01 Z-Herpa mei 02 Z-Herpa mei 03

Verder is er weer een nieuw Porsche-model aangekondigd plus een tweetal leuke PC-modellen.

Z-Herpa mei 04

Nog een paar afbeeldingen:

Z-Herpa mei 06 Z-Herpa mei 07

Binnenkort is alles te vinden op www.herpa.de

• Fraai, de XF106, en dan ook nog eens met 2 verschillende cabinetypen !

De vlag gaat bij mij helemaal uit vanwege de 991 Turbo ! dat type past precies in m’n collectie; de cabrio en targa werd immers al heel goed door Schuco uitgevoerd.

• Ha de Porsche 991.2 Turbo! Daar ben ik erg blij mee.

• Ik ben heel nieuwsgierig of de CF uiteindelijk ook uit komt!

• Op MO87 wordt zelfs geschreven dat de eerste DAF’s XF Euro 6 al met de maart uitlevering zijn te verwachten.

• Klopt Bennie, heb ik ook gelezen en staat ook in de Herpa-folder (die bij sommige winkeliers al te vinden is, maar nog niet op de Herpa-site).

• Ik ben benieuwd!

• Nog een paar nachtjes slapen, Arnold. 27 januari begint de Spielwarenmesse en dan zullen er al snel foto’s van de DAF op internet circuleren. (mits Herpa de DAF laat zien, wat ik wel verwacht)

• ALs ze dan maar wel de juiste type-aanduidingen gaan hanteren. Die bij MO87 vond ik verwarrend 😉

• Drie XF-trekkers staan bij de ‘Messe-Specials’ wat betekent dat de modellen vrij snel na de Spielwarenmesse in de handel worden gebracht: de oranje, de blauwe en de zwarte SSC’s.

• Frank, de 991 GT3 komt uit bij Schuco dit jaar 😉

• Het wordt steeds leuker Erik-Jan.

• Het wordt steeds spannender!

• Ook van/over de nieuwigheden van Herpa is door Modellbahnshop Lippe is een filmpje gemaakt met beelden van Porsches en DAF: